Rotte-run 2012

Op zaterdagmiddag 28 april 2012 vindt de eerste editie van de Rotte-run plaats! De Rotte-run wordt georganiseerd door het Sparta Supporters Running Team (SSRT) en bestaat uit een estafetteloop en een wandeltocht, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt aan de Stichting RoPa-run.

Deelnemers voor de estafetteloop kunnen zich als team, bestaande uit 2, 3 of 4 personen inschrijven. Het is de bedoeling dat het parcours (ongeveer 23 km) in estafettevorm wordt afgelegd, waarbij steeds één teamlid loopt en de andere teamleden fietsen. Net als bij de RoPa-run zelf! Teams mogen zo vaak als zij zelf willen onderweg wisselen van loper.

De start en finish van de estafetteloop zijn bij Sport en Recreatie Rottemeren (Kooilaan 1A in Bleiswijk). Vanaf hier volgt het parcours de Rotte richting A12, na de oversteek van de Rotte richting vervolgt het parcours zich Irenebrug (Terbregge) en na de oversteek vervolgens weer terug naar Sport en Recreatie. Dit schitterende parcours, gelegen in recreatiegebied De Rottemeren, is tevens grotendeels autovrij.

Ook bestaat er de mogelijkheid om, als team of individueel, aan de wandeltocht mee te doen. De wandeltocht gaat langs de Rotte en kent een lengte van ongeveer 7 kilometer. Ook hiervan zijn start en finish bij Sport en Recreatie Rottemeren.

Inschrijven kan (voor de estafetteloop uitsluitend per team!), door middel van het sturen van een e-mail met namen en e-mailadressen van de teamleden naar inschrijven@ssrt88.nl Zodra de inschrijving binnen is, sturen wij zo spoedig mogelijk een bevestiging. Hierbij vermelden wij het teamnummer en het rekeningnummer waarnaar het inschrijfgeld van het team kan worden overgemaakt (o.v.v. het teamnummer).

Kosten voor deelname aan de Rotte-run (hetzij de estafetteloop, het zij de wandeltocht) bedragen slechts € 5,– per persoon (na-inschrijving € 6,– per persoon).

We hopen op een grote opkomst om zodoende de goede doelen van Stichting RoPa-run met z’n allen te ondersteunen!

Het Sparta Supporters Running Team (Team 88)